SKANDAL NA NAŠIM MALIM EKRANIMA: Takmičar u kvizu obukao majicu koja veliča Dražu Mihailovića i četnike (FOTO, VIDEO)

SKANDAL NA NAŠIM MALIM EKRANIMA: Takmičar u kvizu obukao majicu koja veliča Dražu Mihailovića i četnike (FOTO, VIDEO)

S obzirom da ovog takmičara niko nije niti opomenuo, a kamoli zaustavio ili barem cenzurisao, može se reći da mnogi smatraju kako je ovakvo ponašanje sasvim normalno, kako u Srbiji tako i u našoj zemlji.

Gledaoci popularnog kviza “Totalni obrt”, koji se emituje na televiziji Nova BH, ostali su zatečeni “stajlingom” jednog takmičara.

Takmičar po imenu Nikola u kvizu se pojavio u provokativnoj majici “Serbian Chetniks”, po uzoru na grb čuvenog NBA tima Boston Celticsa.

I dok je Nikoli ova kreacija vjerovatno bila simpatična, očigledno je zaboravio da će, pojavivši se u njoj u kvizu koji se emituje u Bosni i Hercegovini, uznemiriti gledaoce.

Ako već Nikola nije razmišljao o tome, time su se trebali pozabaviti u produkciji pomenutog kviza, ali i televizije. S obzirom da ovog takmičara niko nije niti opomenuo, a kamoli zaustavio ili barem cenzurisao, može se reći da mnogi smatraju kako je ovakvo ponašanje sasvim normalno, kako u Srbiji tako i u našoj zemlji.

Voditeljica je Nikolu predstavila kao “poznato kvizaško lice”, što znači da mu ovo nije prvo pojavljivanje na televiziji.

Sporna epizoda kviza “Totalni obrt” emitovana je na Novoj BH jučer u popodnevnim satima.

(Vijesti.ba)