MANIJAK HARA GRADOM, SVI SU U PANICI: Posljednja žrtva je MALOLJETNICA, oglasila se i policija

Posjlednja žrtva djevojčica iz sedmog razreda.

U Kraljevu u Srbiji se pojavio manijak koji uznemirava žene, a na meti su mu posebno djevojčice. Vijest se brzo proširila društvenim mrežama, a potvrđena je iz PU Kraljevo, prenosi Srbija Danas

Mještani su na mrežama masovno kačili i sliku mladića za koga su sumnjali da je taj manijak. Danas je stigla vijest da je upravo taj mladić poginuo nakon što je svom silinom autom udario u zid i probio ga. Sumnja se da je razlog nasilje koje je pretrpio na mrežama, jer su ga lažno optužili da napada djevojčice.

U MUP-u je potvrđeno da se i dalje traga za manijakom.

Jedna učenica poslala je i poruku upozorenja drugim ženama i vršnjakinjama u želji da budu obazrive i ne idu same, a kako je rekla on je pre nekoliko dana napao i njihovu profesorku.

“Gradom se kreće manijak koji spopada djevojčice, djevojke, ali i starije žene. Već par dana se priča u našoj školi (gimnazija) i okolnim mjestima o njemu. “Ordinira” mahom u naselju Moše Pijade, kod Svetozara Markovića, a viđen je i u Karađorđevoj. Ima par žrtava među kojima je i naša profesorica biologije od 50 godina”, rekla je ona.

Objasnila je da manijak napada sa leđa i dira ženske osobe po intimnim dijelovima tijela i zatvara im usta, a potom pobjegne. Međutim, ne libi se da spopada i djevojčice.

“Zadnja žrtva mu je djevojčica koja ide u sedmi razred. Na strogom smo oprezu, jer se šeta mahom oko autobuske i željezničke stanice”, napisala je učenica.

Kako je rekla, policija nikako ne može da mu uđe u trag jer ima dugu jaknu i nosi kapuljaču.

Manijak iz Kraljeva visok je oko 185 cm, a žrtve napada su procijenila da ima između 25 i 30 godina. Rekle su da je mršav i da nosi teget jaknu.

“Želim da obavijestite ženske osobe iz doma i drugih grupa. Situacija nije nimalo naivna”.

U PU Kraljevo kažu da im je prijavljeno i da policija radi sve na tome kako bi što pre uhvatila napadača.