Djevojke uhvaćene dok su krale parfeme iz DM-a

Mostarska policija privela je u ponedjeljak, 5. februara, dvije djevojke koje su uhvaćene u krađi parfema u drogeriji “DM” u Mepas Mallu u Mostaru.

PS Mostar Centar je, u ponedjeljak u 18:45 sati, uposlenik drogerije ”DM” u Mepas Mall-u prijavio da su u trgovini zadržali dvije ženske osobe, koje su uhvatili u krađi više komada skupocjenih parfema, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNK).

Policija je izišla na mjesto događaja i zatekla dvije ženske osobe, a radi se o S.S. (2001) iz Bugojna, privremeno nastanjena u Mostaru, i A.M. (1985) iz Mostara.

Kako ističu iz policije, one su, koristeći žensku torbu s unutarnje strane obloženu alu folijom, otuđile više komada parfema, koje su kasnije preuzeli uposlenici DM-a.

Prijavitelj je naveo da su putem videonadzora otkrili i kako su spomenute ženske osobe i 2. februara iz iste trgovine otuđile više parfema.

Obje ženske osobe, S.S. i A.M., dovedene su u prostorije PS Mostar, gdje su predane djelatnicima krim-policije na daljnje postupanje, navodi se u saopćenju.