Veliki horoskop za februar: Ko će briljirati na poslu, a ko uživati u romansi?

Provjerite šta su zvijezde pripremile u narednom mjesecu za sve znakove Zodijaka.

Ovan
U vama se budi sposobnost suosjećanja s drugima, što stvara čvrsto prijateljstvo s vrlo zanimljivim ljudima. Razmjenjujete iskustva koja će vas pomaknuti malo dalje u životu, a možda se na poslu povežete i krenete u neki zajednički projekt. U ovom ćete razdoblju biti skloniji zdravstvenim problemima pa ne biste trebali pretjerivati s oduševljenjem novim stvarima. Usporite malo, barem ćete imati vremena razmisliti o svemu i nećete se ponašati impulzivno.Energija koja je pokretala Ovnove polako će se smanjivati početkom godine, a na njih će najviše utjecati Mjesec i njegove mijene. Pazite na svoje zdravlje između mladog i punog Mjeseca. Nemojte iscrpljivati svoje tijelo, a pogotovo ne probavu. U februaru će i vaša sposobnost slušanja i razumijevanja drugih biti puno jača. S druge strane, to bi vas moglo potaknuti na razmišljanje o svrsi i o tome kako ide vaš život. Iako osamljivanje nije tipično za vas, ovaj mjesec ćete uživati u samoći.

Bik
Februar će za Bikove biti užurban mjesec pun posla. Vaša motivacija za rad višestruko će porasti, a posao će u ovom razdoblju postati vaša glavna životna aktivnost. Zahvaljujući visokoj dozi odlučnosti u radu ostvarit ćete visoke financijske prihode i stalno ćete ići naprijed. Ipak, pazite da ne pretjerate s radom; to bi vam se moglo obiti o glavu. Jedite zdravo i ne zaboravite se opustiti. Vaši će prijatelji ovog mjeseca htjeti provesti vrijeme s vama, stoga ih nemojte odbiti.

Mars će vrlo pozitivno utjecati na vaš rad. Neprestano ćete imati nove ideje, voljet ćete ići na posao, a o njemu nećete moći prestati razmišljati ni kod kuće. Ova inicijativa može poboljšati vaš odnos s nadređenim. Također, može doći do povećanja tjelesne aktivnosti. Ponekad imate negativnu percepciju pravila i odnosa pa razmislite o tome u što se upuštate i o posljedicama.

Blizanci
Februar za Blizance će biti pomalo naporan. Puno vremena ćete provoditi na poslu pa nećete imati vremena za svoje hobije. To može utjecati na vaše mentalno zdravlje i poželjet ćete se izolirati od drugih ljudi. To ne znači nužno nešto loše; trenuci provedeni u samoći pružit će vam priliku da razjasnite svoje osjećaje, ali ne dopustite da vas proguta negativan stav prema životu. Mogli biste propustiti nešto važno.

Loše raspoloženje moglo bi se odraziti na druge aspekte vašeg života, stoga pokušajte odvojiti svoje slobodno vrijeme za brigu o svom mentalnom blagostanju. Vaše će tijelo također trebati provesti neko vrijeme u prirodi pa si to priuštite. Također ćete biti pod jakim utjecajem Sunca. Zahvaljujući njemu očitovat će se vaša sposobnost odgoja i razumijevanja djece, a samim time ćete moći riješiti i probleme s kojima se nekada niste mogli nositi.

Rak
Februar Raku donosi određenu dozu samopouzdanja, posebno na poslu. Više se nećete bojati reći što vam se sviđa, a što ne, zahvaljujući čemu će vas nadređeni početi doživljavati ravnopravnim. Tijekom ovog razdoblja iznenadit ćete sami sebe svojom kreativnošću i svježim idejama na poslu i u osobnom životu. Stoga, iskoristite ovo i nemojte se bojati eksperimentirati.

Ovaj mjesec će biti uspješan, ponajviše zahvaljujući snažnom utjecaju Jupitera. Isticat ćete se na radnom mjestu, a nadređeni će biti vrlo zadovoljni idejama koje iznosite. Međutim, vaš će uspjeh donijeti i veću odgovornost. Nemojte se bojati to prihvatiti. Vaš uspjeh u karijeri odrazit će se i na vaš privatni život i sve će ići glatko. Unesite novu iskru u vašu vezu; vaš će partner također cijeniti kreativnost. Iskoristite ovo uspješno razdoblje i povedite partnera negdje na izlet ili se jednostavno odmorite i odvojite vrijeme jedno za drugo. Oboje to zaslužujete.

Lav
U februaru će Lav biti vrlo kreativan, ali u isto vrijeme više introvertiran. U glavi će vam se vrtjeti neke sjajne ideje koje ćete htjeti provesti. Međutim, morate uzeti u obzir da će se nešto morati žrtvovati. Stoga, ovaj mjesec bolje razmislite racionalno i dobro razmotrite sve prednosti i nedostatke prije nego što se u nešto upustite. U ovom razdoblju bit ćete usmjereni uglavnom na sebe. Nemojte forsirati i uzmite pauzu od društvenih događanja. Glavna stvar je da se osjećate ugodno.

Također, bit ćete skloni bi riskirati. Do sada se rizik često isplatio, ali imajte na umu da može imati katastrofalne posljedice za vas pa razmislite isplati li se u njega ući. Savjet – iako će vam biti teško, pokušajte što više vremena provoditi sami i posložite svoje misli prije nego što se upustite u tuđe živote.

Djevica
U februaru u vama će se probuditi potreba za publicitetom i da u svemu budete u pravu. Ako vam se u ovom razdoblju netko suprotstavlja, možete ući u besmislene sukobe. Uvjeravanje će vam biti jača strana, posebno na poslu; ali nemojte pretjerivati, to bi moglo imati negativan utjecaj na vaše poslovne odnose. Vaša će potreba za slobodom biti jaka pa dajte sebi prostora i iskoristite ga za samoedukaciju i opuštanje.

S prijateljima ćete se odlično slagati. Također je idealno vrijeme za obnovu kontakta s nekim ljudima. Nađite se s njima ili ih pozovite kući. Bit ćete vrlo autoritativni prema svojoj obitelji i nastojat ćete organizirati njihov život. Osobito će to biti smetnja za vašu djecu, a što se više trudite, to će se više buniti. Upamtite da je manje ponekad više.

Vaga
U februaru vjerojatno ćete biti pretrpani radnim obavezama. Od nadređenog ćete dobiti puno zadataka koje možda i nećete moći obaviti, što će vam uzrokovati stres. Mogu se javiti i nesanica i glavobolja, što nikako ne smijete podcijeniti. Ovo je znak da morate usporiti i nadoknaditi posao nekom opuštajućom aktivnošću. U ovom periodu će vam nedostajati empatije, a sarkazam će vam biti jača strana. Ali bolje je da izbjegavate ruganje nekome jer bi vam se to moglo obiti o glavu na poslu, ali i u vašoj vezi.

Imat ćete problema sa zaustavljanjem neprikladnih komentara; međutim, trebali biste pričekati bolju priliku. Ako se odlučite suočiti s njima, to bi moglo imati kobne posljedice za vas. Čišćenje organizma često je povezano s punim Mjesecom, koji će doći sredinom februara. Pokušajte s isprekidanim postom. Ostanite hidrirani i pozitivni rezultati će doći ubrzo.

Škorpion
U februaru će komunikacija i pregovaranje biti snaga svih Škorpiona. To ćete uglavnom koristiti na poslu, gdje ćete postići značajan uspjeh. To će biti povezano s dobrim financijskim statusom i možda napredovanjem na poslu. Ali ne dopustite da vam se uspjeh obije o glavu; to bi moglo okrenuti vaše kolege od vas i čak ih učiniti vašim neprijateljima. Ipak, Saturn će vas zaštititi.

Ovaj mjesec je također savršeno vrijeme za produbljivanje odnosa s partnerom. Možda je vrijeme da počnete razmišljati o zajedničkom životu ili osnivanju obitelji; zvijezde će biti na vašoj strani u ovome. S partnerom ćete se slagati i bit ćete velika podrška jedan drugom. Stoga bi mogla biti dobra ideja otići na lijepo putovanje u prirodu i ujedno proslaviti svoj uspjeh na poslu.

Strijelac
Februar će Strijelcima donijeti puno unutarnje snage, što će im trebati ovaj mjesec. Mogli bi doći u situaciju da vas bliska osoba iznevjeri, a vi ćete se morati nositi s tim. S druge strane, steći ćete povjerenje u sebe i shvatiti da trebate oprostiti osobi; inače ćete zaglaviti u tuzi. U ovo vrijeme osjećat ćete se vrlo blisko životinjama i prirodi, stoga pokušajte nakratko napustiti gradsku vrevu i isplanirajte izlet u prirodu kako biste povratili malo energije.

Kolege ili susjedi pomno će paziti na sve što kupite ili dobijete što bi moglo izazvati zavist. To čak može uzrokovati pogoršanje vašeg ugleda, a da vi uopće niste uključeni. Ipak, vi ćete zahvaljujući ovoj situaciji znati tko je pravi prijatelj, a tko se s vama druži iz koristoljublja. Iako će vas takvo saznanje u početku vjerojatno povrijediti, dat će vam prostora da se usredotočite na ljude kojima je doista stalo do vas.

Jarac
U februaru će Jarci pokazati nevjerojatne komunikacijske vještine i empatiju. U ovom vremenu, mnogi vaši prijatelji će biti skloni da vas pitaju za savjet, postat ćete popularna osoba u svom društvenom krugu. Ipak, nemojte dopustiti da vas zamaraju pritužbe i problemi drugih. Svakako pomozite svojim prijateljima i bliskim osobama, ali mislite na sebe i odmorite malo duh i tijelo. Najbolji način opuštanja bit će odlazak u saunu i čitanje knjiga o duhovnim temama.

U februaru ćete osjetiti potrebu za odmorom od svakodnevne gužve. Nekima će trebati slobodan dan, drugi će otići u toplice, a oni kojima je dosadilo slušati druge razmišljat će i o putovanju u inozemstvo. Dapače, osjećat ćete se bolje odmarajući se, a to će vam pomoći da se pripremite za dolazak proljeća. U prvoj polovici mjeseca bit ćete vrlo skloni bolovima u leđima i zglobovima pa ne planirajte zahtjevnije aktivnosti. Ako patite od kožne bolesti, neko vrijeme može biti gore nego inače.

Vodolija
Februar će za Vodolije biti mjesec ljubavi. Vaši osjećaji će biti jači pa ćete svaki trenutak svog života proživljavati intenzivnije. Možete iskoristiti ovo i posvetiti malo vremena i energije svom partneru. Otiđite zajedno na produženi vikend ili odmor ili jednostavno otputujte u neki wellness gdje ćete se osjećati kao u raju i u potpunosti uživati u intimnim zajedničkim trenucima. Ako se mučite s novcem, uživajte u romantičnom vremenu kod kuće uz svijeće.

U februaru će Vodolije biti vrlo romantični, zahvaljujući utjecaju Venere. Međutim, to može biti problem u nekim situacijama. Obratite više pozornosti na svog partnera umjesto da flertujete s drugima. Ako dođe do sukoba, mogli biste riskirati da ga izgubite zbog svog ponašanja. U ovom mjesecu nećete biti baš štedljivi, a priuštit ćete si kupnju novih stvari. Pokušajte pronaći malo samokontrole jer bi vas prekomjerno trošenje moglo dovesti u ozbiljne financijske probleme.

Ribe
Februar će za Ribe biti više miran mjesec. Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti skloni problemima s dišnim putevima. Najbolje što možete učiniti je preskočiti neke zabavne večeri s prijateljima i poboljšati svoje navike spavanja i prehrane. Ovo razdoblje trebali biste iskoristiti da posložite svoje prioritete i malo se odmorite.

Društvene vještine ovog mjeseca vam neće biti jača pa radije neko vrijeme provedite sami. Iskoristite vrijeme nasamo za samorazvoj ili opuštanje. Pročitajte knjigu ili naučite novi jezik. Ovaj mjesec će biti izvrsna prilika da se usredotočite na svoje zdravlje. Vaše stanje nije bilo najbolje tijekom cijele zime pa biste trebali pokušati unijeti promjene u svoj životni stil, piše Atma

Leave a Reply