„ŽELJKA ZAPALILA DA RASTJERA STRAH…“: Gore društvene mreže nakon proslave Dodikovog rođendana…

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srska na Twitteru objavio fotografije s proslave 64. rođendana.

Dodik se pohvalio da je primio nekoliko hiljada čestitki, no mnogima je na društvenim mrežama za oko zapela komorna atmosfera koja je vladala za stolom među najbližim Dodikovim saradnicima.

U društvu porodice i prijatelja proslavljam rođendan. Hvala im za podršku koju mi ​​pružaju sve ove godine, poručio je Dodik koji je nešto kasnije uz tri prsta u zraku zapjevao pjesmu „Srpkinja me majka rodila“.

Uslijedili su brojni komentari na Twitter, a „Slobodna Bosna“ odabrala je one najzanimljivije.

-Dodikovo rođendansko veselje s obitelji i članovima njegovog secesionističkog SNSD-a. Bio sam na sahranama gdje je bilo više nasmijanih lica, poručio je bh. politolog s američkom adresom Jasmin Mujanović.

-Ovo je društvo očajnika! Ni slučajno slavljenika, Željka zapalila da rastjera strah. Ovo više liči na ispraćaj na drugi svijet, jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Nešto kasnije Dodik je objavio video i s maloljetnim unucima, što je izazvalo nove negativne reakcije na društvenim mrežama.

Leave a Reply