Menu Close

„NIKO NE SME DA VAS BIJE…“: Gore društvene mreže nakon Dodikove čestitke policiji RS-a…

Spread the love

Ne stišavaju se reakcija na društvenim mrežama nakon čestitke predsjednika bh. entiteta Repubika Srpska.

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska na društvenim je mrežama objavio čestitku pripadnicima MUP-a RS, nakon čega su uslijedile brojne reakcije.

Donosimo samo one komentare koje nisu uvredljivog sadržaja.

Podsjetimo, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom 4. aprila – Dana policije Republike Srpske, ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a RS, sa željom da i dalje budu garant bezbjednosti, stabilnosti i vladavine zakona u Republici Srpskoj.

„Policija Republike Srpske pokazala je nebrojeno puta do sada da je uvijek uz svoj narod, obavljajući najteže poslove i čineći to dostojanstveno i s toga je zadatak i obaveza institucija Republike Srpske da i dalje ulažu u nju kontinuiranim razvojem i unapređenjem njenih kapaciteta. Koristim i ovu priliku da pohvalim pripadnike MUP-a za sve uspjehe koje su ostvarili u prethodnom periodu i da im čestitam na hrabrosti i odlučnosti u borbi protiv svih vidova kriminala.

Na Dan policije, ali i svakog dana, trebamo da se sa posebnim poštovanjem sjetimo svih pripadnika MUP-a, koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku i ispisali svojim imenima svijetlu stranicu naše istorije. Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom, ali odgovornom i teškom zanimanju, sve za sigurniji i bezbjedniji život naših građana“, navodi se u čestitki.

(SB)

Povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *