„NIKO NE SME DA VAS BIJE…“: Gore društvene mreže nakon Dodikove čestitke policiji RS-a…

Ne stišavaju se reakcija na društvenim mrežama nakon čestitke predsjednika bh. entiteta Repubika Srpska.

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska na društvenim je mrežama objavio čestitku pripadnicima MUP-a RS, nakon čega su uslijedile brojne reakcije.

Donosimo samo one komentare koje nisu uvredljivog sadržaja.

Podsjetimo, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom 4. aprila – Dana policije Republike Srpske, ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a RS, sa željom da i dalje budu garant bezbjednosti, stabilnosti i vladavine zakona u Republici Srpskoj.

„Policija Republike Srpske pokazala je nebrojeno puta do sada da je uvijek uz svoj narod, obavljajući najteže poslove i čineći to dostojanstveno i s toga je zadatak i obaveza institucija Republike Srpske da i dalje ulažu u nju kontinuiranim razvojem i unapređenjem njenih kapaciteta. Koristim i ovu priliku da pohvalim pripadnike MUP-a za sve uspjehe koje su ostvarili u prethodnom periodu i da im čestitam na hrabrosti i odlučnosti u borbi protiv svih vidova kriminala.

Na Dan policije, ali i svakog dana, trebamo da se sa posebnim poštovanjem sjetimo svih pripadnika MUP-a, koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku i ispisali svojim imenima svijetlu stranicu naše istorije. Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom, ali odgovornom i teškom zanimanju, sve za sigurniji i bezbjedniji život naših građana“, navodi se u čestitki.

(SB)

Leave a Reply