Menu Close

KONAKOVIĆ ODMAH REAGOVAO NA IZJAVE ZLATKA MILETIĆA: “Dovest ćemo do kraja promjenu vlasti, a vratit ćemo se i da pometemo što ostane…”

Spread the love

Zlatko Miletić iznio niz šokantnih tvrdnji o tome šta se događalo u danima pred potpisivanje sporazuma Osmorke sa HDZ-om i SNSD-om o formiranju vlasti na državnom nivou.

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković istakao je kako nije “onaj stari” te kako ne namjerava reagirati na sve što se ovih dana u javnosti pojavljuje vjerovatno reagirajući na izjave o odnosu stranaka Trojke i SNSD-a, piše Klix.ba

Čini se kako je Konaković poruku uputio predstavniku stranke partnera Osmorke, Zlatka Miletića iz “Za nove generacije”, nakon njegovog gostovanja na Face TV-u u kojem je Miletić iznio niz šokantnih tvrdnji o tome šta se događalo u danima pred potpisivanje sporazuma Osmorke sa HDZ-om i SNSD-om o formiranju vlasti na državnom nivou.

“Da sam ja onaj stari sad bi vjerovatno već reagovao i razbijao svaku laž i svaki spin koji se pojavljuje u javnosti ovih dana. Zadržaćemo fokus na bitnim prioritetima, dovešćemo do kraja proces promjene ove korumpirane vlasti”, poručio je Konaković.

Istakao je i kako je sada zreliji te dodao da će kad se završi proces promjene vlasti:

“Neke će laži biti razbijene, već biti razbijene, a vratićemo se da i ono što ostane pometemo”.

Povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *