ZA KOGA JE PORUKA MIJATOVIĆA :NE ISPUŠTAMO RATNE BUBNJEVE IZ RUKU “Evo ja sam izdajnik, kriminalac, “Dodikov i BIA čovek”

27 godina je prošlo od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma. 27 godina umesto razvoja i ekonomskog napretka potrošili smo u još dublje kopanje rovova.

27 godina dajemo sve od sebe da jedni druge više uvredimo i ponizimo. 27 godina vaspitamo nove genracije da se mrze i da slave pogrešan sistem vrednosti.

I šta je rezultat nakon 27 godina, pod tim zastavama mržnje i sukoba milion građana je napustilo trajno našu zemlju, doživeli smo ekonomski i društveni kolaps i nakon toga optuživanje ko je kriv?
Moram razočarati mnoge, krivi smo svi pa čak i oni koji su ubeđeni da ispravno rade. Krivi smo jer ne menjamo vrednosni sistem, jer potpuno je nebitno ko je na vlasti ako vrednosni sistem ostaje isti.

Šizofrenija koja se ovih dana rasplamsava zapravo pokazuje ovo o čemu pričam, nisu politički stavovi nikoga od nas promenjeni ni milimetar, razlika je samo u jednom hajmo pokišati da se ne lažemo i hajmo staviti u fokus stvari oko kojih se slažemo, a ima ih jako puno.

Sa tim istim Dodikom i Čovićem su decenijama u vlasti oni koji danas pozivaju na nekakav patriotizam, i da budem jasan idealno bi bilo formirati vlast bez etnonacionalnih politika, ali građani glasaju za njih i sve dok glasaju te politike će biti u vlasti.
i moram biti iskren jako je glupa ova kampanja oko izdaje države, jer ova država je toliko opljačkana i izdana da se postavlja pitanje može li još.

Al hajde da prihvatimo vašu matricu da bi ja možda kao Srbin i izdao državu (jer po vama svaki Srbin ma šta god pričao i radio je istii i ne voli BiH) siguran sam da mnogi ljudi u osmorci bi pre život dali nego izdali BiH. Evo po vama

ja sma izdajnik jer sam Srbin, ali sigurno nisu Nermin, Dino,Zukan,…..

Na posletku ako su većinski i Srbi i Hrvati protiv BiH, ako je međunarodna zajednica kako tvrdite protiv BiH, ako je osmorka protiv BiH, kako se već ta ista BiH nije raspala u komadiće.

Naravno neće se BiH raspasti i naravno nisu svi protiv BiH i naravno većina Srba, Bošnjaka i Hrvata i ostalih žele raditi za svoju zemlju i naravno neće država propasti ukoliko neko nije u vlasti, a znate vi to dobro, samo se postavlja pitanje zašto otežavate ovom društvu i zašto pravite haos jer nećete biti vlast.

Evo ja sam izdajnik, kriminalac, “Dodikov i BIA čovek”, ubačeni element, ali ova država se mora okupiti oko dogovora i rqzgovora pa i sa onima čiji nam se stavovi ne dopadaju, ali znajte i da se naši stavovi ne dopadaju njima.

Uveren sam u mnogo bolje vreme ispred nas jer dosta je 27 godina vaših matrica zaštite nekakvih nacionalih interesa koji nisu doneli ništa dobro građanima ove zemlje već samo pojedincima.
🇧🇦Idemo raditi, nemamo još 27 godina za ratne bubnjeve!

Leave a Reply