Menu Close

VUKANOVIĆ OPET PRAVIO HAOS U NSRS-u: Držao transparent “Uzurpator nikad sit, ko braća su on i Šmit”

Spread the love

Vukanović je držao transparent na kojem je pisalo “Uzurpator nikad sit, ko braća su on i Šmit”, nakon čega ga je obezbjeđenje pokušalo izvesti iz sale.

U Banjoj Luci počela je konstituirajuća sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, a poslanik Nebojša Vukanović je ponovo pravio haos, dobacivao, vikao te pokazivao transparent.

Tokom predlaganja dnevnog reda, poslanik Nebojša Vukanović iz skupštinskih klupa vikao je “je li vam sad valja Suad (Arnautović)” i “vrati nam pokradene glasove”.

Također, Vukanović je držao transparent na kojem je pisalo “Uzurpator nikad sit, ko braća su on i Šmit”, nakon čega ga je obezbjeđenje pokušalo izvesti iz sale.

Inače, Vukanović je dio opozicionih snaga u Republici Srpskoj koje tvrde da su protekli Opći izbori u Bosni i Hercegovini obilježeni neregularnostima i krađom glasova.
Opozicija iz RS-a, predvođena Jelenom Trivić, Branislavom Borenovićem, Mirkom Šarovićem i Nebojšom Vukanovićem, predala je sredinom oktobra Tužilaštvu BiH krivičnu prijavu protiv stotinu osoba zbog izbornih krađa.

(Klix.ba)

Povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *