Menu Close

Potresna ispovijest komsije Bore:”Izgledao je kao da je zaspao”

Spread the love

Komšije i ujedno bliski prijatelji porodice pokojnog mladića Mladena Dulića iz Laktaša još uvijek ne vjeruju da dječaka nema.

Borislav Drljača, prvi komšija priča da se radilo o pristojnom i uzornom dječaku i dobrom komšiji koji je volio život.

“Volio je ljude, nikada nikoga nije uvrijedio. Bio je vrijedan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili” – priča Boro

Kaže da je juče oko 15 časova čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promijenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati riječima.

Brzo su došli policija i ljekari i obavljen je uviđaj. Mladen je izgledao kao da je zaspao. Zamotali smo ga u deku i odnijeli u mrtvačnicu – prisjetio se trenutaka Boro koji će ga pratiti dok je živ.

Sistem je loš, ovakve stvari se ne smiju više nikada dogoditi. Mladen nikome nažao nije učinio, a na kraju je digao ruku na sebe, jer nije mogao izdržati podsmijeh na društvenim mrežama – ispričao je Drljača za Srpskainfo.

Dodaje kako je nekoliko trenutaka prije tragedije, mladić popio kafu sa podstanarima, te da je rekao : “Ne mogu ja ovo izdržati”. Ni tada niko nije shvatio ozbiljno riječi dvadesetdvogodišnjeg mladića. Nažalost, Mladen je ubrzo otišao u pušnicu iza porodične kuće i objesio se.

Povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *