“STOP TIRANIJI”:Jelena Trivić pozvala građane na treći protest..

“Vidimo se u srijedu, nema stajanja! Stop tiraniji i diktaturi”, poručila je Jelena Trivić.

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić pozvala je danas građane na “Narodni protest” u srijedu od 18 sati, na Trg Republike Srpske u Banjoj Luci.

“Pozivamo vas da zajedno u srijedu ispred RTRS-a pošaljemo poruke koje se nažalost ne mogu čuti kroz program javnog servisa koji je zarobljen. Radio televizija Republike Srpske kao jedan od stubova naše Republike nažalost je odavno u službi jedne partije i jednog režima”, navela je ona na svom Facebook profilu, ističući da će doći pravda za sve one ljude koji su željeli promjene jer je njihova izborna volja pokradena.

“Vidimo se u srijedu, nema stajanja! Stop tiraniji i diktaturi”, poručila je Jelena Trivić.

Predsjednik Narodne partije Srpske (NPS) Darko Banjac rekao je da najavom novih protesta u Banjaluci i radikalnih poteza u iskazivanju nezadovoljstva izbornim rezultatima i radom institucija opozicija želi destabilizaciju Republike Srpske, ali da im to neće poći za rukom.

Banjac je naveo da opozicija trenutno ima 25, a vladajuća koalicija 47 osvojenih poslaničkih mandata.

“Opozicija mora poštovati građane koji su na izborima donijeli takvu odluku, te izglasali i pobjedu Milorada Dodika. Sve što oni pokušavaju da predstave jeste velika farsa. Oni pri tome vrijeđaju građane Srpske koji su podržali i glasali za stranke vladajuće koalicije. Očigledno je da nisu dorasli svome zadatku i moja poruka njima je da prestanu da vrijeđaju, lažu i pozivaju na različite sukobe”, rekao je Banjac Srni.

On je rekao da razumije da je opozicija izgubila na izborima i da je nezadovoljna, ali ne i pozive na sukobe.

Leave a Reply