Vijesti

Stanivuković se zahvalio Ramiću “bez obzira da li je bio ciničan ili ne”

Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Edin Ramić nedavno je u programu N1 govorio o koalicijama i potencijalnim koalicijama istaknuvši tako da, za sada, “dok Stanivuković ne poraste, biće prinuđeni da sarađuju sa Dodikom”. PDP-ov poslanik Draško Stanivuković za N1 je govorio o ovom Ramićevom komentaru.

“Shvatio sam to da je on duboko uvjeren kao i svaki čovjek da ovo što radim dobija sve veću podršku i da on zna da poslije ove vlasti dolaze novi ljudi. Drago mi je što je na čelo toga stavio mene”, objasnio je Stanivuković.

Takođe, smatra da nije mlad za politiku:

“On to smatra zbog godina. Mislim da je to pogrešan pristup. Godine nisu odlika ničije zrelosti, sposobnosti. Naprotiv, mojih godina ljudi u prošlosti su osvajali kontinete, svijet. Ja imam 26 godina, to je dovoljan broj godina da racionalno razmišljam, da mi srce radi junački, da imam mnogo energije, da mogu da pretrčim i njihove skupocjene automobile što voze. Srce mi diše za ovu ideju i za ovo što radim.”

“Ja to tumačim da on kaže da će ova ideja koju danas predstavljam biti najjača ideja u RS s kojom će partneri iz Federacije morati da sarađuju”, zaključio je Stanivuković.

izvor:n1

Tags

Related Articles

Close