Svijet

Zadar: Pijanom vozaču iz BiH auti poispadali na autocesti!

ČUDO NA A1
ČUDO NA A1 Nitko nije ozlijeđen u prometnoj nesreći u petak nešto prije ponoći između čvorova Zadar 1 i Zadar 2. Vozač iz BiH prevozio je aute, izgubio je kontrolu i prešao na drugu stranu. Bio je pijan Došao sam možda dvije minute nakon sudara. Skoro sam se zabio u njih. Sve je bilo puno krhotina, ispričao nam je čitatelj o prometnoj nesreći između čvorova Zadar I i Zadar II u smjeru Zagreba u petak nešto prije ponoći.

Vozač kamiona kojem su ispali auti bio je pijan Autocesta je na tom dijelu bila zatvorena gotovo cijelu noć! Promet u smjeru sjevera pustili su tek nešto prije 10 sati u subotu. Čitatelj koji je snimio fotografije kaže kako su neki vozači koji su naletjeli na sudar od straha vozili unatrag prema prvom izlazu. – U sudaru je sudjelovalo teretno vozilo koje je prevozilo druge automobile. Neki su ispali na autocestu i završili na suprotnoj strani autoceste. Sve je bilo zatvoreno.

Ostaci auta su bili i 100 metara od mjesta sudara. Neki su odlučili voziti unatrag do izlaza da se maknu s autoceste – rekao je čitatelj. Zadarska policija rekla nam je da nitko nije ozlijeđen. – Sinoć oko 23.40, između Zadar 1 i Zadar 2, državljanin BiH prevozio je osobna vozila na kamionu i prikolici iz smjera sjevera u smjeru juga. U jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom te je probio zaštitnu ogradu i prešao na drugu stranu autoceste te je u njega udarilo osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka. Četiri auta koje je prevozio su ispala s kamiona.

Imao je 0,84 promila alkohola. Nitko nije ozlijeđen, a nastala je velika materijalna šteta. Promet je otvoren u 5.25 u smjeru juga, a u smjeru sjevera tek u jutros nešto prije 10 sati – rekli su nam iz zadarske policije.

Tags

Related Articles

Close