Svijet

TRAGEDIJA: Posljednji momenti oca sa sinom kojeg su bacili sa mosta će vas rasplakati (FOTO) (VIDEO)

Fotografija koja je obišla svijet i probudila one iskrene, jake emocije, nastala je u trentuku kada je otac pronašao sina da leži u žbunju, nakon što je dječak bio primoran da skoči s mosta visokog 135 metara. Dječak je preživeo pad, ali je usijled zadobijenih povreda 15 dana kasnije preminuo u bolnici.

Arijel Eskalante Perez (12) iz Gvatemale je hrabri dječak koji učinio nešto veoma ljudsko i zapanjio cijelio svijet. Naime, kada ga je presrela banda i rekla mu da bira da li će da ubije sebe ili vozača autobusa, on je izabrao da oduzme sebi život!

Nikako nije mogao da se odluči za vozača autobusa, jer se i njegov otac bavio tim poslom.

Banda je Arijelu ponudila da izabere da li želi da bude pogubljen mačetom ili da skoči sa mosta. Izabrao je ovo drugo i vjerovovali ili ne, preživeo je pad sa 135 metara visoke litice. Međutim, pomoć je stigla prekasno.

Spasilačke ekipe, na čelu sa njegovim ocem, tražile su Arijela tri dana bez prestanka i na kraju su ga pronašli. Prebacili su ga u bolnicu i 15 dana pokušavali da ga vrate u život, međutim, bezuspješno.

Fotografija koja je obišla svijet i probudila one iskrene, jake emocije, nastala je u trentuku kada je otac pronašao sina da leži u žbunju, nakon pada sa litice.

Poželio je da ga zagrli što jače može, kao da je znao da se u tom trenutku oprašta od njega.

Pogledajte video:

Tags

Related Articles

Close