Menu Close

ISKRENO I KRITIČNO Enis Bešlagić: Djeca nam spavaju po podrumima, sram vas bilo!

-Glumac Enis Bešlagić osvrnuo se na priču o teškim uslovima odbojkašica Bosne i Hercegovine pred utakmice kvalifikacija.

“Spavaju nam djeca po podrumima i onda se čudimo što je neko od sportista otišao da igra za drugu reprezentaciju… Sram da vas bilo !! Sve vas, koji ste mogli i koji ste dužni da nešto učinite za našu djecu, jer ste na takvim pozicijama i prihvatili ste se tih obaveza da radite. A to za novac,a ne iz humanitarnih razloga… Uzimate na sebe pravo da nekome odredite karijere i sudbine, gledajući samo svoj interes.. fuj !!”,- napisao je Enis na Instagramu.

-Podsjetimo, ženska odbojkaška rezeprezentacija BiH učestvuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2023. godine i pored brojnih problema koje ima Odbojkaški savez.

-Kapitenka reprezentacije Bosne i Hercegovine je objasnila za N1 šta se dogodilo povodom fotografije koja je izazvala veliku pažnju javnosti, ali i kritikovala institucije koje ne prepoznaju potrebu da ove sportašice imaju dobre uslove za razvoj i rad.

“U posljednjih nekoliko dana smo imale tri duga putovanja. Morali smo da se snalazimo i da zakazujemo prijateljske mečeve i dobile smo jednu priliku da se spremamo uz odigrane prijateljske utakmice, pa ćemo da vidimo kako će to da bude. Stigle smo jutros u pet sati ujutro u hotel. Dočekalo nas je veliko iznenađenje da nemamo sobe”,- kaže kapitenka reprezentacije Anđelka Radišković, dodavši da nije poznato čija je krivica što su djevojke morale “odmoriti” u konferencijskim salama hotela u kojem odsjedaju.

izvor:n1bih

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.